Najmoderniji Nike Shop u regionu otvaren je prije tačno dvije godine u podgoričkom šoping centru Delta City, koji po opremljenosti i inovacijama ne zaostaje za Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Tokom ove godine, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na trčanju, ali i na ženskom treningu, sportswear-u, košarci i dječijem asortimanu, a potrošačima je ponuđeno šoping iskustvo po svjetskim standardima. Cijele godine, družili smo se na brojnim događajima i testiranjima najnovijih Nike modela.

Povodom rođendana, 06. i 07. marta, u Nike Shopu, obezbijedili smo popuste za sve kupce: 20% na novu kolekciju, kao i vaučere u vrijednosti od 10€ koji se mogu iskoristiti prilikom neredne kupovine.
Osim toga, u šopu, 07. marta od 19h do 20h, čeka vas posebno iznenađenje! Naša modna influnserka, Jelena Tomić (catwomenn), biće vaš domaćin. Uslužiće vas, preporučiti modele, družiti se sa vama i razmijeniti iskustva o modnim trendovima.

Nike je najveći sportski brend na svijetu, osnovan od strane Bila Bauermana i Fila Najta ’60-tih godina. Sa po 500 dolara kapitala i uz stisak ruke, ušli su u partnerstvo koje je zauvjek promijenilo lice sporta. Uspjeh na tržištu postigli su zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način.

Nike brend donosi inspiraciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bauerman govorio: “Ako imate tijelo, vi ste sportista”.

Pozivamo Vas da posjetite jedini zvanični Nike šop u Crnoj Gori i da zajedno proslavimo rođendan.