Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu  u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, kompanija m:tel je od danas pripremila novu ponudu za omiljeni servis korisnika – godišnji m:roming tiket.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 34,9 eura omogućava svim korisnicima  m:tel-a da od trenutka aktivacije pa sve do kraja 2020. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.

U ponudi je 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura ili sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura. Super povoljne cijene m:roming tiketa dostupne su i za Sloveniju, Kosovo i BiH!

Ponuda važi za aktivacije do 31.12.2019.godine. Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a.

Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija pozivom *105#, pozivom Korisničkog servisa na 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me.