NLB Banka organizuje nagradnu igru pod sloganom „NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš novi dom.“ koja će trajati od 20.09.2019. do 31.03.2020. godine, i u kojoj svi građani koji postanu klijenti NLB Banke imaju mogućnost da osvoje stan na ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici.

Stan u Central Point stambeno-poslovnom kvartu Zetagradnje u Podgorici vrijedan 55,000 EUR.

U periodu od 20.09. do 31.12.2019. potrebno je da postanete klijent NLB Banke i do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB Računa primite najmanje tri plate ili najmanje tri penzije.

Otvorite NLB račun. Za otvaranje računa dovoljno je da sa identifikacionim dokumentom posjetite Vama najbližu NLB Filijalu.

Po završetku nagradne igre, biće napravljen presjek na 31.03.2020. godine u 23:59 časova i na osnovu unaprijed definisanog sistema praćenja o ispunjenim uslovima za učestvovanje u izvlačenju dobitnika, sačiniće se spisak novih klijenata koji imaju mogućnost da osvoje nagradu. Novim klijentima, koji su zadovoljili uslov definisan pravilima za učestvovanje u izvlačenju dobitnika, biće dodijeljeni redni brojevi, od najmanjeg do najvećeg, a prema datumu i vremenu otvaranja računa za fizička lica u periodu od 20.09. do 31.12.2019. godine. Brojeve će klijentima sa sačinjenog spiska biti poslati putem SMS-a.

Izvlačenje dobitnika će biti organizovano javno, u prisustvu komisije. Nasumično će se izvući jedan broj od svih brojeva koji su se našli na spisku sa novim klijentima NLB Banke.

O dobijenoj nagradi dobitnik će biti obaviješten putem telefonskog poziva, odnosno putem sms-a ili email-a, ukoliko isti ne bude odgovarao na poziv.

Ključevi od stana biće javno uručeni dobitniku stana, u Upravnoj zgradi NLB Banke AD Podgorica u Bulevaru Stanka Dragojevića 46 u Podgorici ili na samoj lokaciji gdje se nalazi stan koji je dobitnik osvojio, najkasnije 10 dana od prijema obavještenja o nagradi.