Web prodaja savremenom kupcu omogućava kupovinu artikala putem interneta, a naručeni proizvod vam stiže na kućnu adresu.

Intersport prati potrebe svih kupaca sportske opreme, pa je kreirao lakši način da dođete do željenog proizvoda. Ako u vašem gradu još uvijek nema Intersport prodavnice, ili nijeste u mogućnosti da odete i na licu mjesta pogledate ponudu i izaberete ono što vam je potrebno, od danas to možete uraditi od kuće. Dovoljno je da imate svoju email adresu, izaberete artikal sa web stranice Intersporta, poručite u web prodavnici i željeni proizvod će vam stići u roku od tri do pet dana na kućnu adresu.

Plaćanje se vrši putem bankovnih kartica ili pouzećem robe, a za kupovinu preko 50 eura dostava je besplatna. Navedena povoljnost ne obuhvata skije, bicikla, fitnes sprave, vanjske trampoline i stolove za stoni tenis, čija dostava iznosi 15 eura, a dostava za svaku kupovinu ispod 50 eura iznosi 3 eura.

Korisnici web prodaje od sada imaju još jednu povoljnost: jednim klikom na određeni artikal mogu da dobiju kratak opis i karakteristike artikla, kao i informacije o raspoloživoj količini i veličinama u svim Intersport prodavnicama u Crnoj Gori.

Povodom pokretanja web prodaje, Intersport je pripremio određene povoljnosti za svoje kupce u web prodavnici:

  • 20 % popusta na kompletan asortiman artikala po redovnim cijenama do 31.decembra,
  • besplatna dostava kupljenog artikla na kućnu adresu do 31.decembra.

Za dodatne informacije obratite se putem emaila na adresu [email protected] ili pozovite besplatni call centar na broj 080 333 333 radnim danima od 09:00h do 17:00h.

Naš webshop tim će vam biti na usluzi za sva pitanja i nedoumice.
Da biste ušli u našu novu web prodavnicu, kliknite ovdje.