Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Po prvi put, građani Crne Gore, imaće mogućnost da u periodu od 23.novembra do 30.novembra ove godine, po izuzetno povoljnim cijenama, uplate sebi aranžmane u hotelima Karisma Hotels & Resorts grupacije, koje mogu da iskoriste naredne sezone. Obezbijeđeni popusti za ovu priliku idu čak i do 40 %.

U ponudi su svi hoteli Karisme u Crnoj Gori: Holiday Village Montenegro u Ulcinju, all inclusive hotel sa četiri zvjezdice, kojeg odlikuje mnoštvo sadržaja prilagođenog djeci i odraslima, zatim Wind Rose u Dobroj vodi, opština Bar, takođe, all inclusive hotel sa četiri zvjezdice, koji pruža nezaboravne trenutke i savršen pogled na plavi Jadran. The Long Beach Hotel Montenegro, jedini all inclusive hotel sa tri zvjezdice u Crnoj Gori, nedavno renoviran, nalazi se u opštini Ulcinj i dio je ove fantastične Karismine ponude.